Организација на резервни офицери на Република Македонија
Контакт
Организација на резервни офицери на Република Македонија
Адреса:
Ул. "Јордан Мијалков" 25 1000 Скопје Р.Македонија
Тел./факс:
00 389 2 3165-161
Мобилен:
00 389 70 378-789